ENGLISH VERSION  HERE
Help jij mij naar de art biënnale Venetië 2024?

Welkom in het hart van mijn artistieke avontuur.

Hier deel ik het verhaal hoe jij mij kan helpen om het eerste houten kunstwerk ooit te exposeren voor de ‘Personal Structures’ expositie tijdens de Art Biënnale in Venetië 2024. Als jij het kunstwerk aanschaft vóór het naar de Art Biënnale gaat, maak je mijn droom werkelijkheid.

Ik geloof dat dromen werkelijkheid worden wanneer je de moed hebt grote stappen in het onbekende te zetten.

Slechts drie maanden geleden verkocht ik het merendeel van mijn bezittingen en omarmde ik een leven in een busje. Op zoek naar een vorm van leven waarin ik ultieme vrijheid kan ervaren en een deur kan openen naar een wereld van oneindige creativiteit. Deze nieuwe vorm van vrijdheid werd het begin van een nieuwe artistieke uiting. Het werd een vorm waardoor ik nog dieper in mijn kern kon duiken en een serie ben gaan creëren die niet alleen mijn persoonlijke evolutie weerspiegelt, maar ook voelt als het ontbrekende stuk van een diepgaande reis. Niet wetende dat deze stap me naar de top van de kunstwereld zou leiden - de Art Biënnale in Venetië

‘Time, Space & Existence'.

Het kunstwerk wat ik wil tentoonstellen belichaamt de constante strijd van een psychotisch brein dat heen en weer beweegt tussen twee realiteiten. De tastbare wereld en de wereld van de onberekenbare geest. Dit kunstwerk vertelt niet alleen mijn verhaal, maar nodigt je ook uit om de nuances van de menselijke ervaring te ontdekken. En is daarom ook een ode aan het brein en zijn ongekende krachten, wat op unieke wijze bijdraagt aan het thema van de expositie ‘Time, Space & Existence'. Lees meer over 'Personal Structures' via hun website

Het kunstwerk

Momenteel bevind ik me in de cruciale fase van het creëren van het definitieve ontwerp. Het kunstwerk staat voor een ongekende groei in mijn artistieke reis en met afmetingen van ongeveer 170x65 cm - mijn meest omvangrijke creatie tot nu toe. Het werk zal bestaan uit twee identieke delen die beide een realiteit weergeven. Subtiele kleurverschillen in het hout zullen de nuances aangeven. Het bereiken van de juiste vorm en flow is van essentieel belang in mijn werk, en ik besteed bijzondere aandacht aan het toevoegen van oneindige details en gelaagdheid. Elke lijn, elk patroon draagt bij aan de rijke narratieve structuur van het kunstwerk, en ik ben vastbesloten om een meeslepend kunstwerk te creëren dat je zal uitdagen en inspireren.

Jij maakt deze droom werkelijkheid.

Het verwezenlijken van plannen vereist vaak moedige stappen en om deze droom te laten uitkomen, heb ik jouw hulp nodig. Als jij dit kunstwerk aanschaft vóór het naar de Art Biënnale in Venetië gaat, maak je mijn droom werkelijkheid. Deze aankoop zal niet alleen een prachtig kunstwerk met de trots van zeven maanden Art Biënnale in Venetië aan jouw collectie toevoegen, maar het zal ook een directe impact hebben op mijn carrière als kunstenaar. Het stelt me in staat om mijn werk te presenteren op een van 's werelds meest prestigieuze podia. Dit opent de deur naar nieuwe kansen, connecties en erkenning binnen de kunstwereld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het kunstwerk zal van april 2024 tot november 2024 te bewonderen zijn op de expositie, waarna ik persoonlijk de eer heb om het aan jou te overhandigen. Maar laten we niet wachten tot dan; van het moment van aanschaf zal ik je meenemen op een reis van creatie en transformatie die ik je op gepaste wijze zal laten ervaren en ik nodig je ook uit om samen met mij het kunstwerk te bewonderen in Venetië.

Aankoopprijs: €10.000 

Ben jij degene die mij helpt dit te verwezenlijken?

Stuur me een e-mail op mitchell@vandisart.com of bel/app me op +31 6 41639539. En laten we in gesprek gaan!

Wil je op de hoogte blijven van dit avontuur?

Vul dan hieronder je email in of volg mij via de socials